Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak měl být tedy potrestán za organizování Února 1948 a spoluorganizování porušování embarga na dodávky zbraní. Osobně se podílel na kamuflování dodávek zbraní z brněnské Zbrojovky akcí Mládež řídí Brno.

0 0
možnosti

Aha, tak komunističtí pučisté obětovali své kolegy. Aby si snad Stalin náhodou nepodal je. To teda musel být spravedlivý proces :-(.

Nebo to měl být trest za třídenní akci "Mládež vede Brno" ?http://www.online.muni.cz/udalosti/5954-stalinismus-v-brne-mesto-ridil-i-cukrarsky-ucen .

A s těmi zbraněmi je to také nějak zamotané. Jaká čsl. vláda je koupila? A od koho?

0 0
možnosti
Foto

Pane Kindle zdravím. Vždycky je mi z tohoto šíleně ouzko. Pokud se nepletu na fotografii je takzvaný Stolperstein- zakopávací kámen. Myslím jeden z nejlepších projektů jednoho německého výtvarníka. Maturantům dávám tradičně úvahu na téma, v čem tkví podstata a záměr takového kamene, a ruku v ruce - kdo na to nebetyčně krásné gesto úcty přijde - zda se přiklánějí k názoru zastupitelky Berlína, která obhajuje spíše velkolepý památník, nebo preferují tuto ,,maličkost,, .

Pak Vám chci říci, že včera jsme se asi neshodli v jedné diskuzi, ale nic to nemění na tom, že tomu rozumím - snad to teď vidíte, jen se snažím hledat spíš pozitiva a neznevažovat kultury zemí ... bůhvíjaký historik vážně ale nejsem.;-)

A pak Vám chci říci, že mi je trapně a líto, že se Váš tak dojemný článek podobný naléhavé glose, dostal do přímého sousedství s článkem vzpomínání na Hitlera pomalu v dobrém, který- vůbec se divím ! - může projít???

moc Vás zdravím.

2 0
možnosti

J88a16r30a 91R40a51n98k

14. 1. 2016 20:38

Skvely prispevek k clanku, nemusime splu vzdy souhlasit, presto muzeme stat na stejne strane ve vetsine nazoruR^

0 0
možnosti

Vidíte, ani v té Anglii nedostal rozum. Marxismus je opium lidstva.

Vám karma a R^.

2 0
možnosti

J49a46r38a 35R96a45n42k

14. 1. 2016 20:40

Nikdy nepochopim, proc se vraceli, na Zapade uz se v te dobe vedelo o zlocinech, ktere se pachaly na kazdem, kdo videl, ze se jinde da zit lepe.....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS