Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám jako příteli židovské kultury se zamlouvá vyrok vrcholného člena Afd o tom, že by zrušil pamatnik holocaustu v Berline a Němci už by se měli přestat konečně omlouvat za svou historii? Když labourista Livingstone pronesl necitlivy ale ne nepravdivý výrok o Hitlerovi a odsunutí Židů, malem jej vyloučili ze strany, zatímco B. Hocka vedení Afd podpořilo. To nejsou pomluvy ale fakt. Strana rovněž popírá vliv člověka na klimatické změny.

1 1
možnosti
KD

K78a93r75e86l 60D22u47f74e58k

25. 9. 2017 20:59

Dobře napsáno !R^

14 0
možnosti
JW

Jasně že není krajně pravicová. Nacisti přeci byli krajně levicová strana.

Tito (AfD) na svých předvolebních mítincích slibovali odškodnění Sud. němců českou vládou, neplatnost Benešových dekretů, hrdost na nacistického generála Rommela a činy německých vojáků za I.a II. sv války. Navracení 12 let vymazaných dějin( Hitler?) jako součást německé identity atd

https://www.youtube.com/watch?v=ydnoIY8700Q ,stačí úplný konec a každému Čechovi je jasné, co jsou zač. Nakonec něco z facebooku vedoucího berlínské sekce Pachala... Češi „na rozdíl od spojenecké propagandy a propagandy české exilové vlády požívali větší autonomie než za Habsburků, a navíc se výrazně zvýšila životní úroveň. V neposlední řadě to bylo dáno moudrou politikou říšského protektora Reinhardta Heydricha.“

1 1
možnosti
Foto

A náš bývalý prezident Václav Klaus vystupoval na několika předvolebních mítincích AfD v Německu. Ato jsou ale paradoxy!

3 0
možnosti

Pravda, ještě může být krajně levicová. Ostatně se od ní již zakladatelé - pravicoví ekonomové distancovali. Vám ovšem vyhovuje, pokud čelní představitel této strany vyhlašuje, že je třeba vzdát hold německým vojákům za 2. světové války, protože to byli hrdinové?

0 0
možnosti
DT

To neřešte, protože pomluvy, diskreditace, dezinformace a vztek nejsou dobrými rádci. Vede to k další radikalizaci tam, kde není potřeba.

Fakt je, že nebýt toho věčného zesměšňování téhle strany a jejího pomlouvání, mohla být solidním koaličním partnerem. Takhle nemají nic. Musí jít do spolku se Zelenými, kteří mají tak potrhlý program jako nikdy (například sankce za nedostatek důkazů, že se naplnily kvóty ve správách podniků a ve vědě ... ano ... VE VĚDĚ... nechte si to rozplynout na jazyku) ... s těmi samými zelenými, kteří požadují zdecimovat automobilový průmysl za čachry s emisemi ( :-) jelikož průmysloví bossové Německo v podstatě platí a drží v hrsti, bude to obzvláště veselé pro strany jako CDU a CSU). O komunistech a jejich potřebě naplňovat boj marxismu leninismu za lepší zítřky nemusím moc vykládat.

5 0
možnosti
Foto

V Německu zřejmě mnozí nasazují AfD psí hlavu. Budeme si prostě muset počkat, jak se AfD v Bundestagu vyprofiluje. Jenom odpor proti imigrantům jí stačit nebude. Jelikož AfD není zatím příliš "usazená" strana, dají se očekávat různé vnitrostranické spory a možná i odchody a štěpení. Předsedkyně strany Petry bude možná první vlaštovkou.

7 0
možnosti

Tak, u nás se z relativně liberální LIDEM stal fašistický Řád národa, podporovaný ruskou ambasádou. Prostě se tak dlouho profilovali, až se vyprofilovali.

3 0
možnosti
MK

R^V zásadě souhlas. Je zřejmé, že AfD je pod drobnohledem a každé ulítlé slovíčko je jim stokrát omláceno o hlavu, ale přesto, a nebo právě proto si musí dávat větší pozor. Chápu, že každá podpora je dobrá, ale vyložených nácků by se měli zbavit.

Navíc, nevíme často, jak a v jaké souvislosti bylo co řečeno a je jasné, že z našich veřejnoprávních médií se dozvíme jen nějakou "sprčeninu".

8 2
možnosti
VV

Staci projevy Alexandra Gaulanda a Frauke Petry, a je jasne Jake cile strana sleduje. Volebni plakaty Mela sice modre, ale neni cile jsou jasne hnede.

2 19
možnosti
Foto

Hnědí jsou především ti "hosté", které Angela Merkelová v roce 2015 do Německa pustila.

10 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 14,77
  • Průměrná čtenost 1577x
Jsem absolvent střední školy, který se zajímá o historii. Čtu knihy zajímající se zejména historií, které píší historici. Zejména mě zajímá historie Židů.

Seznam rubrik