Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kindle, jeden velký blok textu bez odstavců - to je první nedostatek. A nedostatek druhý? Na konci článku měl být uveden název knihy a jméno autorky, ve kterém nakladatelství a ve kterém roce kniha vyšla. A protože si autor zkrátka potřeboval do prezidenta (jak to nyní dělají přece úplně všichni a nebo téměř všichni!!) také kopnout, tak si prostě kopnul. 8-o

0 0
možnosti
JS

Mám takový dojem, že také zaznělo od našeho pana ministra, že naše letadla jsou víc nebezpečné pro pilota než pro nepřítele. To si nevzpomínáte?

0 0
možnosti
Foto

Bohužel nebyl sám. Byli i další politici, kteří své ego upřednostňovali před zájmy vlasti, které měli sloužit.

2 0
možnosti
Foto

Buďte konkrétní, jinak jeto jen plácnutí do vody

2 0
možnosti
JV

Zeman nebyl a nebude nikdy dobrý prezident.

5 2
možnosti
JL

Zeman je takový typický český strejda, který bohužel se stal politikem a vybudoval si svoji popularitu u mas prostořekostí, oblibou becherovky a jiného chlastu a uzenin...Ovšem to by nestačilo. Navíc je inteligentní a skvělý demagog. Agresivní manipulant... Tohle prostě burani a Češky v důchodovém věku milují a navíc se to jevilo jako určitá, leč marná naděje do budoucna, že tu nebude vládnout pouze EU, NATO a zkusíme to na východě. Nakonec zbyl jen jeho vyčpělý humor, sarkasmy, a konečně to bylo obohacenou ježděním na kolečkové židli. Pocit zadostiučinění však mít můžeme, filantropicky jsme pomohli jednomu politickému důchodci vylepšit si konto a zpříjemnit si zbytek života. Snad o tom napíše nějaký roztomilý životopis, který určitě číst nebudu.

4 1
možnosti
Foto

R49o28m22a45n 77K85o23z21e17l

20. 2. 2022 23:12

Kdo má paměť, tak ví, že Zeman byl vždy pro NATO, i když si přál o vstupu referendum, za jeho vlády naše republika vstoupila do NATO, jeho vláda odsouhlasila problematický zásah NATO v Jugoslávii a byl vždy pro EU...je tedy v tomto důvěryhodnější než třeba předseda Pirátů Bartoš, který se přiznal, že hlasoval proti vstupu do EU a dnes je jeden z jejich největších zastánců.

4 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 14,77
  • Průměrná čtenost 1577x
Jsem absolvent střední školy, který se zajímá o historii. Čtu knihy zajímající se zejména historií, které píší historici. Zejména mě zajímá historie Židů.

Seznam rubrik